Meld je aan voor de laatste 5G Masterclass van 2017

1 december 2017


Het is tijd voor de vierde en laatste 5G Masterclass van 2017. In 2018 gaan we weer verder, maar de afsluiter van dit jaar is Robbert Kelder, die ons gaat vertellen over de kansen van 5G voor start-ups. Dus ben jij bezig met de ontwikkeling van producten of diensten in en rondom Groningen waarbij connectiviteit, Internet of Things en innovatie een rol spelen? Meld je dan nu hieronder aan, want deze sessie is de plek waar je vragen kunt stellen en nieuwe inzichten kunt verkrijgen.

Kelder is als Manager Innovatie Internet of Things en Datamanagement actief bij KPN Consulting, het ICT-adviesbedrijf van KPN. Hij is in deze functie betrokken geweest bij meerdere implementaties van producten en diensten rondom E-health, Smart Industry en IoT oplossingen. 5G en de mogelijkheden bij 5Groningen bieden een unieke kans voor bedrijven om een voorsprong te krijgen op het gebied van connectiviteit, Internet of Things en innovatie. Kelder zal het in deze Masterclass gaan hebben over hoe bedrijven het beste in kunnen spelen op deze ontwikkelingen en hoe ze hiermee mee aan de slag kunnen gaan. Een aantal best practices die hij eerdere tegen is gekomen mogen hierbij niet ontbreken.

Tijd en plaats

De Masterclass begint om 16:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Om er zeker van te zijn dat we op tijd kunnen beginnen, verzoeken we bezoekers om zich om 15.45 uur te melden bij de receptie in het BuildinG gebouw.

Alle Masterclasses vinden plaats in het 5G Lab naast de Energy Barn op het EnTranCe terrein.
Adres: Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen. Gratis parkeren is mogelijk.

Op de agenda

Welke sprekers er in 2018 aan het woord komen? Dat maken we in de loop van deze maand bekend. Houd de website dus in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerst op de hoogte!

Over de 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een project van de Economic Board Groningen (EBG). Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per drie weken plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. Er is per keer plaats voor maximaal 15 bezoekers. Meld je dus tijdig aan om zeker te zijn van een plek!

  • Delen: