Leer meer over 5G en de HoloLens bij de 5G Masterclass op 1 februari

16 januari 2018


Op donderdag 1 februari komt Tije Rotman langs in het 5G Lab om met ons in gesprek te gaan over 5G en de HoloLens. Rotman was eerder al te gast bij Let’s Gro Loppersum en in een eerder nieuwsbericht vertelde hij ook al kort over de HoloLens. Nieuwsgierig naar wat de HoloLens voor jou kan betekenen en wil je hem wel eens in het echt zien en uitproberen? Meld je dan nu aan voor de Masterclass!

5G en de HoloLens

Tije Rotman is accountmanager bij Digital Business Partner ilionx. Dit bedrijf levert toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager. De HoloLens is een voorbeeld van technologie die op enorm veel toepassingen kent door creatie van Mixed Reality. Door middel van visualisaties wordt waarde toegevoegd aan de bestaande wereld, zonder het contact hiermee te verliezen. Hoe dat precies werkt? Dat kun je 1 februari ook zelf ervaren, want uiteraard neemt Rotman de HoloLens ook mee om te demonstreren. Meld je dus snel hiernaast aan, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Tijd en plaats

De Masterclass begint om 16:00 en duurt tot 18:00 uur. Om er zeker van te zijn dat we op tijd kunnen beginnen, verzoeken we bezoekers om zich om 15:45 te melden bij het 5G Lab.

Alle Masterclasses vinden plaats in het 5G Lab naast de EnergyBarn op het EnTranCe terrein.

Adres: Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen. Gratis parkeren is mogelijk.

Over de 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een project van de Economic Board Groningen (EBG). Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per drie weken plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. Er is per keer plaats voor maximaal 15 bezoekers. Meld je dus tijdig aan om zeker te zijn van een plek!

Op de agenda

Kun je er niet bij zijn of is de 5G Masterclass al volgeboekt? Geen zorgen, er volgen er in de komende maanden nog meer. Houd de website in de gaten voor meer informatie en aanmelding.

Donderdag 22 februari: Nikos Moustakas (KPN) vertelt over 5G en de blockchain.
Donderdag 15 maart komt er een spreker van Ericsson bij ons langs, meer informatie volgt.
Donderdag 5 april: Ruud van Dijk (Vodafone) komt vertellen over NB-Internet of Things en de weg naar 5G.

  • Delen: