EBG Pitch - de 5G editie is volgeboekt!

11 oktober 2017


De aanmelding voor EBG Pitch is helaas gesloten! Heb je een ticket weten te bemachtigen? Vergeet deze dan niet te verzilveren met de unieke code die je per mail hebt ontvangen.

Op donderdag 19 oktober is het zover, de tweede editie van EBG Pitch. Deze keer vindt dit interactieve evenement plaats tijdens Trendship en staat het in het teken van goede ideeën met 5G! Drie finalisten zijn geselecteerd om hun idee te pitchen. Allen in de hoop er vandoor te gaan met € 20.000 én de unieke kans om het idee te testen in ons 5G Lab.

Kom kijken!

Ook jij bent welkom om samen met de vakjury te beslissen wie er met de fantastische prijzen vandoor gaat! Tijdens het evenement is het namelijk mogelijk om live te stemmen op het idee dat jij het beste vindt.

EBG Pitch vindt plaats tijdens Trendship in Martiniplaza, van 11.00 tot 13.00 uur en is inclusief lunch. Het evenement is bovendien helemaal gratis te bezoeken en je toegangskaart voor Trendship (t.w.v. € 400) krijg je van EBG cadeau. Na afloop van het pitchevent kun je dus nog een kijkje gaan nemen bij hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie.

Wie ga je zien?

Tijdens de selectiedag op 26 september zijn de drie finalisten geselecteerd. Meer weten over hun ideeën met 5G? Op economicboardgroningen.nl vind je meer informatie en stellen de kandidaten zich deze week aan je voor in een filmpje. 

  • Delen: