Heb jij een goed idee met 5G? Doe mee met EBG Pitch!

16 augustus 2017


Economic Board Groningen (EBG) zoekt innovatieve ondernemers die hun idee een extra impuls willen geven. Op 19 oktober vindt de tweede editie van EBG Pitch plaats en deze keer staat dit evenement volledig in het teken van 5G! De ondernemers met de drie beste ideeën maken kans op een geldprijs van € 20.000 én de winnaar mag zijn of haar idee bij ons in het 5G Lab komen testen.

Het doel van het evenement is om ondernemers met een goed idee, dat relevant is voor Noord-Groningen, een podium bieden. Door innovatieve bedrijven te stimuleren, wil EBG de economie in Noord-Groningen bevorderen. Het 5G Lab is dé proeftuin wanneer het gaat om testen van deze nieuwste generatie mobiel internet. Een unieke kans voor de deelnemers van EBG Pitch!

Ben jij student, of heb jij een mkb-bedrijf of startup? Heb jij een goed idee met 5G? En weet je nu al dat je aan dit unieke evenement mee wilt doen? Laat dan nu al hier je gegevens achter, dan hoor jij als eerste wanneer je jouw idee kunt indienen! 

Ziet EBG iets in jouw idee met 5G? Dan wordt je uitgenodigd om je idee te presenteren tijdens de selectiedag op 26 september. De deelnemers met de drie beste ideeën gaan door naar de volgende ronde. Zij mogen 19 oktober hun idee live pitchen op het EBG pitchevent! Daar krijg je de mogelijkheid om het publiek te bewegen en te inspireren om op jouw idee te stemmen, erin te investeren of een donatie te doen. Het publiek bepaalt samen met een vakjury wie er vandoor gaat met € 20.000 én wie zijn of haar idee mag testen in het 5G Lab.

Het pitch-evenement vindt plaats tijdens Trendship in Martiniplaza. Hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie.

Voor meer informatie en de vooraanmelding, kijk op economicboardgroningen.nl/ebgpitch

  • Delen: