GROEIfonds ondersteunt ondernemers met 5G-plannen

23 november 2017


Dat 5G legio mogelijkheden biedt op een groot aantal gebieden is bij ons uiteraard bekend. En Groningen is dé noordelijke provincie om te investeren als innovatieve ondernemer. Wij zien graag dat ook ondernemers uit andere delen van het land dit weten. Daarom zijn we blij met de aandacht die we afgelopen week op fd.nl hebben gekregen. Zij publiceerden een artikel over 5Groningen, als onderdeel van de samenwerking tussen Economic Board Groningen en Het Financieele Dagblad.

Initiatieven van EBG zoals 5Groningen stimuleren ondernemers om in Groningen met 5G te ondernemen. Naast de mogelijkheden die 5Groningen biedt aan veelbelovende projecten (met o.a. het 5G Fieldlab) kan de Economic Board Groningen aanvullend ondersteuning bieden met het GROEIfonds.  Dit fonds biedt ondernemers volop kansen om producten en diensten te ontwikkelen rond 5G en het Internet of Things. EBG geeft achtergestelde leningen die ondernemers snel op weg helpen. Door te investeringen in innovatieve bedrijven wil EBG de economische groei binnen de regio aanjagen en zo extra banen en bedrijvigheid creëren.

Klik hier om het hele artikel te lezen en het filmpje te bekijken met prachtige beelden van de diverse toepassingen van 5G. 

  • Delen: