Aanmelding geopend voor EBG Pitch - de 5G editie

4 september 2017


Ben jij student, of heb jij een mkb-bedrijf of startup? En heb jij een goed idee met 5G? Meld je dan nu hier aan voor EBG Pitch!

EBG Pitch – de 5G editie

Eerder kondigden we hier al aan dat de Economic Board Groningen (EBG) innovatieve ondernemers zoekt die hun idee een extra impuls willen geven. EBG wil de economie in Noord-Groningen bevorderen door innovatieve bedrijven te stimuleren. Zij organiseren daarom op 19 oktober de tweede editie van EBG Pitch, deze keer volledig in het teken van 5G! 

Ziet EBG iets in jouw idee met 5G? Dan krijg je een uitnodiging voor de selectiedag op 26 september. Ga je door naar de finale? Dan mag je jouw idee live pitchen op het EBG pitchevent en maak je kans op de fantastische prijzen! De ondernemers met de drie beste ideeën maken namelijk kans op een geldprijs van €20.000 én de winnaar mag zijn of haar idee bij ons in het 5G Lab komen testen.

Pitchers live in actie zien?

EBG Pitch vindt plaats op 19 oktober 2017 tijdens Trendship in MartiniPlaza. Hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie. Wil je onze pitchers live op het podium zien en meebeslissen wie er met €20.000 naar huis gaat? Je kunt je vanaf vandaag ook al hier aanmelden om te komen kijken!

Voor meer informatie en aanmelding, bezoek: www.economicboardgroningen.nl/ebgpitch

  • Delen: