5G Masterclass over IBM Watson IoT

21 maart 2019

Donderdag 4 april komen Cor Hartjes en Ronald Teijken van IBM ons meer vertellen over IBM Watson IoT. Je kunt je gratis aanmelden voor deze masterclass.

Onderwerp 5G Masterclass

IBM's Watson Internet of Things (IoT) is a cognitive system that learns from, and infuses intelligence into the physical world.

Tijdens de masterclass zal ingegaan worden op een aantal praktijkvoorbeelden/case studies van IBM Internet of Things en de toegevoegde waarde van AI (Watson) gevolgd door wat hands-on voorbeelden. 

Tijd en plaats

De 5G Masterclass begint om 16:00 en duurt tot 18:00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur.  
Locatie: Digital Society Hub, Zernikepark 10, 9747 AN Groningen. 
Bij de Digital Society Hub is parkeergelegenheid. In verband met eventuele drukte raden we aan om met de fiets te komen indien dit mogelijk is.

Over 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een programma van de Economic Board Groningen (EBG). Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per maand plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. De 5G Masterclasses worden georganiseerd op verschillende locaties. Meld je tijdig aan om zeker te zijn van een plek!

Op de agenda

16 mei 2019: 5G Masterclass over NB-IOT en de weg naar 5G, door Jeroen Harterink van VodafoneZiggo.  
13 juni 2019: 5G Masterclass door KPN. 

Aanmelden 5G Masterclass 4 april 2019
  • Delen: