CONNECT TO THE FUTURE Conference

20 september 2019

Op donderdag 3 oktober is de Final Conference “Connect to the Future” van het Europese Like! project in Groningen, in de Energy Barn op de Zernike Campus. De conferentie gaat over het verbeteren van publieke dienstverlening: innovatiecultuur, smart services en meer doen met data. 5Groningen is ook onderdeel van het programma. 

De gemeente Groningen organiseert deze conferentie samen met de internationale partners in het project en met de VNG-realisatie, Vereniging Directeuren Publieksdiensten en de Topkring Dienstverlening.

Programma

Op het programma staat een gevarieerd aantal onderwerpen: Dominic Campbell van de Londense organisatie FutureGov zal een keynote speech houden over ‘Designing public services for the 21st Century’ en Martyn Wallace van de Scottish Local Government Digital Office zal deze conferentie in goede banen leiden als voorzitter. Ook presenteren we het werk van drie jaar Like! project door middel van magazines. Daarnaast is er nog een breed aanbod van masterclasses over digitale democratie, chatbots, data-gedreven organisaties en digitale innovatie binnen de overheid. Naast de masterclasses kun je deelnemen aan excursies op het Zernike terrein (waaronder het Centre for Information Technology, Bytesnet, Digital Society Hub en het 5G lab van 5Groningen).

Meer info en aanmelden

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten). 

  • Delen: