VLOG#12 - Terugblik inspiratiedag bij de ESA

6 december 2018

In deze vlog blikken we terug op de inspiratiedag bij de ESA in Noordwijk. Een delegatie van 50 personen met ondernemers, team 5Groningen en andere geïnteresseerden uit Groningen reisden gezamenlijk naar Noordwijk om de conferentie bij te wonen.

Op 21 november organiseerde de ESA samen met 5Groningen een conferentie over 5G en satelliet-informatie. De conferentie vond plaats op het ESA-terrein in Noordwijk. Een delegatie van 50 personen met ondernemers, team 5Groningen en andere geïnteresseerden uit Groningen reisden gezamenlijk naar Noordwijk om de conferentie bij te wonen. Daarnaast waren bedrijven aanwezig vanuit heel Europa, onder andere uit de satellietsector. De conferentie bood meer informatie over de mogelijkheden van satellietinformatie en de meerwaarde van de combinatie met 5G. Een belangrijk doel van het event was het enthousiasmeren en stimuleren van de aanwezige bedrijven om een tender in te dienen voor een dienst die gebruikmaakt van 5G en satellietinformatie.
 

5Groningen VLOG#12 - Inspiratie event ESA en 5Groningen

5Groningen VLOG#12 - Inspiratie event ESA en 5Groningen

Meer weten over 5G en satellietinformatie?

Heb je een goed idee voor een dienst waarbij gebruik wordt gemaakt van 5G- en satelliettechnologie? Dan kun je een voorstel indienen voor de tender van ESA en 5Groningen. Lees meer over de tender van ESA en 5Groningen

  • Delen: