TechTalks050: Digital business - Hoe transformeer je naar een digitaal bedrijf?

Het Centrum voor Informatie Technologie van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert de lezingenreeks: TechTalks050. Rian van Diedenhoven, projectleider bij 5Groningen treedt op als host! Elke zes weken vindt er een bijeenkomst plaats in DOT. De vijfde TechTalks050 vindt plaats op maandagavond 25 november. 

Wat betekent het om met je bedrijf digitaal te gaan? Digitaal ondernemen is meer dan een website online zetten. Hoe zet je data om in toegevoegde waarde voor de klant? Hoe creëer je een cultuur die de digitale transformatie mogelijk maakt?

Thijs Broekhuizen is onderzoeker bij de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG. Vanuit zijn onderzoek onder MKB'ers en bedrijven gaat hij in op deze vragen.  

Lex List is CIO van TKP Pensioen en zit met het bedrijf middenin een digitale transformatie. De ambitie is om het beste digitale pensioenplatform te realiseren. Dit kan alleen door de onderneming verregaand te digitaliseren. Deze ervaringen vormen de basis voor een praktisch verhaal.
 

Programma (voertaal Nederlands)
19.00 uur            Inloop met koffie en thee
19.30 uur            Opening door Rian van Diedenhoven
19.40 uur            TechTalks050 met Thijs Broekhuizen en Lex List
21.00 uur            Tijd voor vragen en discussie
21.30 uur            Techborrel & bites (netwerkborrel)

Tickets

Een kaartje voor de bijeenkomst bestel je vooraf via de DOT-website (of aan de deur mits er nog plaatsen beschikbaar zijn) en kost €7,50. Hiervoor krijg je koffie of thee vooraf, twee presentaties, en een drankje na afloop. Iedereen is van harte welkom!

  • Delen:
Terug naar overzicht