TechTalks050

Het Centrum voor Informatie Technologie van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert de lezingenreeks: TechTalks050. Rian van Diedenhoven, projectleider bij 5Groningen treedt op als host! Elke zes weken vindt er een bijeenkomst plaats in DOT. De derde TechTalks050 vindt plaats op maandagavond 30 september. 

Programma

Kunstmatige intelligentie (AI) staat volop in de belangstelling. Computers kunnen dan ook steeds meer: ze zijn meesters in schaken en go en auto's kunnen steeds beter zelf rijden. 30 september gaat het over kunstmatige intelligentie en recht. Kan AI ook rechtspreken? En nu de risico's van AI toenemen (denk aan het verlies van privacy en robotwapens), moet AI niet aan het recht gebonden worden? Tijdens deze derde bijeenkomst vertellen twee sprekers over hun kennis over kunstmatige intelligentie (AL).

Tickets

Een kaartje voor de bijeenkomst bestel je vooraf via de DOT-website (of aan de deur mits er nog plaatsen beschikbaar zijn) en kost €7,50. Hiervoor krijg je koffie of thee vooraf, twee presentaties, en een drankje na afloop. Iedereen is van harte welkom!

  • Delen:
Terug naar overzicht