Inspiratie event ESA en 5Groningen

Ben je benieuwd wat 5G en satelliet-informatie kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Of heb je interesse om deel te nemen in een pilot binnen 5Groningen? Laat het ons weten en wie weet stap je 21 november met ons in de bus naar Noordwijk voor het Inspiratie event van ESA en 5Groningen!  

Nog een paar plekken vrij in de bus naar ESA op 21 november vanuit Groningen!

5Groningen heeft voor dit event een aantal ondernemers en relaties geselecteerd en uitgenodigd. Er zijn nog een paar plekken vrij in de bus, die we kosteloos aanbieden aan ondernemers of ondernemende studenten buiten ons netwerk. Wil je graag mee? Neem dan vóór 15 november contact met ons op en laat ons weten waarom je wilt deelnemen en waarom je meer wilt weten over 5G en satellietinformatie. Dit kan via info@5groningen.nl of via 050-2111668. Wij laten zo spoedig mogelijk weten of je mee kunt naar Noordwijk.

Over 5Groningen

5G is de nieuwste generatie mobiele communicatie en is de opvolger van 4G. 5G is veel sneller, kan veel meer data versturen, is betrouwbaarder en zorgt ook nog voor een langere batterijduur. De vertraging in het netwerk is vele malen kleiner. 5Groningen test toepassingen met 5G. Dus niet de techniek, maar wat je ermee kunt. Dit doen we samen met partners uit verschillende sectoren.

Samenwerking ESA en 5Groningen

In juni kondigden ESA en 5Groningen aan dat ze gaan samenwerken. Beide partijen testen hoe 5G en satellietinformatie elkaar kunnen aanvullen en versterken. Een flink aantal pilots van 5Groningen kan vanaf nu profiteren van unieke satellietinformatie als extra functionaliteit bovenop 5G. En bedrijven uit het netwerk van ESA kunnen gebruikmaken van testmogelijkheden met 5G in Groningen. Lees meer op onze website

Programma 21 november

Tijdens het event gaan we dieper in op de mogelijkheden van satellietinformatie en de meerwaarde van de combinatie met 5G. We informeren je over de samenwerking op dit gebied en de geplande initiatieven. Tevens gaan we graag met alle aanwezigen in gesprek over de kansen die er liggen. Een uitgelezen kans om inspiratie op te doen, kennis te maken met andere Europese bedrijven, onder andere uit de satelliet-sector, en een eerste stap te zetten richting het indienen van een use case bij 5Groningen. Klik hier voor het programma. 

Praktische informatie

Het event vindt plaats bij ESA in Noordwijk van 9.30 tot 17.30 uur. 
Vanuit Groningen wordt een bus geregeld. 

Praktische informatie

Het event vindt plaats bij ESA in Noordwijk van 9.30 tot 17.30 uur. 
Vanuit Groningen wordt een bus geregeld. 

  • Delen:
Terug naar overzicht