Inspiratie event ESA en 5Groningen

Ben je benieuwd wat 5G en satelliet-informatie kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Of heb je interesse om deel te nemen in een pilot binnen 5Groningen? Stap dan 21 november met ons in de bus naar Noordwijk voor het Inspiratie event georganiseerd door ESA en 5Groningen!  

Samenwerking ESA en 5Groningen

In juni kondigden ESA en 5Groningen aan dat ze gaan samenwerken. Beide partijen testen hoe 5G en satellietinformatie elkaar kunnen aanvullen en versterken. Een flink aantal pilots van 5Groningen kan vanaf nu profiteren van unieke satellietinformatie als extra functionaliteit bovenop 5G. En bedrijven uit het netwerk van ESA kunnen gebruikmaken van testmogelijkheden met 5G in Groningen. Lees meer op onze website.

Programma 21 november

Tijdens het event gaan we dieper in op de mogelijkheden van satellietinformatie en de meerwaarde van de combinatie met 5G. We informeren je over de samenwerking op dit gebied en de geplande initiatieven. Tevens gaan we graag met alle aanwezigen in gesprek over de kansen die er liggen. Een uitgelezen kans om inspiratie op te doen, kennis te maken met andere Europese bedrijven, onder andere uit de satelliet-sector, en een eerste stap te zetten richting het indienen van een use case bij 5Groningen.

Praktische informatie en aanmelden

Het event vindt plaats bij ESA, ESTEC, in Noordwijk van 9.30 tot 16.30 uur. 
Vanuit Groningen wordt een bus geregeld. De exacte locatie en vertrektijd volgen nog!
Je kunt je binnenkort aanmelden via onze website. 

Wil je actuele informatie over 5Groningen ontvangen in je mailbox? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze digitale nieuwsbrief. 

  • Delen:
Terug naar overzicht