EBG Pitch - de 5G Editie

van tot

EBG Pitch biedt (potentiële) ondernemers met een goed idee een podium. Deze tweede editie staat volledig in het teken van 5G, de nieuwste generatie mobiel internet. En tijdens het pitchevent bepaalt het publiek samen met de vakjury wie er met de fantastische prijzen vandoor gaat. De finalisten van EBG Pitch maken namelijk kans op € 20.000 en de unieke mogelijkheid om het idee te testen in het 5G Lab, dé proeftuin voor 5G! 

Pitchers live in actie zien?

De 5G editie van EBG Pitch vindt plaats op 19 oktober 2017, van 11.00 tot 13.00 uur, tijdens Trendship in MartiniPlaza. Dit is hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie. Aanmelding voor het pitchevent is gratis en inclusief lunch én toegangskaart voor Trendship. Meld je dus nu hier aan!

Wie ga je zien?

Op 26 september vindt de selectiedag plaats waarop de drie finalisten zullen worden geselecteerd. De selectie wordt gemaakt door onze vakjury, bestaande uit Ben Woldring, Carola Bos (IBM) en Jurjen Veldhuizen (Huawei). Houd voor meer informatie de website van de Economic Board Groningen in de gaten of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en hoor als eerste wie hun idee op 19 oktober mogen pitchen! 

  • Delen:
Terug naar overzicht