5G Masterclass met Jurjen Veldhuizen van Huawei

Over 5G wordt steeds meer gesproken, maar de achterliggende technologie nemen we vaak voor lief. Hoe dat precies zit kan Jurjen Veldhuizen van Huawei ons uitleggen. Hij komt op 26 april langs in ons 5G Lab om ons meer te vertellen over Hardcore 5G: deep dive technology and architecture. Hij zal de details van 5G technologie uitleggen en zal proberen weer te geven welke ingrijpende wijzigingen er zullen worden geïmplementeerd in de toekomst.

We gaan met een kleine groep in gesprek en er zal voldoende ruimte zijn om Jurjen vragen te stellen. Wil jij meer horen over dit onderwerp? Of heb je nu al vragen aan Jurjen? Meld je dan snel aan! Iedereen is welkom, maar wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Jurjen Veldhuizen heeft bijna 20 jaar ervaring in telecommunicatie als managing consultant en werkt bij Huawei Technologics als Solution Director. De transitie in de telecom sector intrigeert hem en hij vergaart informatie en ontwikkelt new business met de focus op telecom technologie (5G), verticals (Energie, Smart Manufacturing, autonomous driving) en concepten zoals Smartcity.

In een interactieve sessie gaat Jurjen vertellen over 5G technieken en gaat hij proberen ons begrip van 5G verder te vergroten. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. spectrum- en antenne technologie, transportnetwerk en overall architectuur.

Interessant, relevant en actueel, dit wil je niet missen. Meld je hiernaast aan om erbij te kunnen zijn!

Tijd en plaats

De Masterclass begint om 16:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Om er zeker van te zijn dat we op tijd kunnen beginnen, verzoeken we bezoekers om zich om 15:45 te melden bij het 5G Lab.

Alle Masterclasses vinden plaats in het 5G Lab naast de EnergyBarn op het EnTranCe terrein. 
Adres: Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen. Gratis parkeren is mogelijk.

Op de agenda

Donderdag 17 mei: Patrick Blankers, werkzaam bij Ericsson, komt langs. 
Donderdag 7 juni: Ronald Teijken van IBM gaat met ons in gesprek over Watson IoT
Donderdag 28 juni: Ivo Reints praat met ons over de Smart Zernike Campus

Over de 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een project van de Economic Board Groningen (EBG). Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per drie weken plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. Er is per keer plaats voor maximaal 15 bezoekers. Meld je dus tijdig aan om zeker te zijn van een plek!

Aanmelden 5G Masterclass 26 april
  • Delen:
Terug naar overzicht