5G Masterclass met Patrick Blankers van Ericsson

In deze masterclass geeft Patrick Blankers van Ericsson een inkijkje in de toekomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn Ericsson's nieuwste prognose van 5G-gebruik, het 5G-bedrijfspotentieel voor operators, de 5G-businesscase voor consumenten en de vereisten voor het 5G-spectrum.

Visie op 5G: prognose, businesscase, spectrum

Ericsson is al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van mobiele communicatie. Momenteel investeert Ericsson zwaar in de ontwikkeling van 5G. In deze masterclass vertelt Patrick Blankers meer over de visie van Ericsson op 5G. Het volgende komt aan bod: Ericsson's nieuwste prognose van 5G-gebruik, het 5G-bedrijfspotentieel voor operators, de 5G-businesscase voor consumenten en de vereisten voor het 5G-spectrum.
We gaan met een kleine groep in gesprek en er zal voldoende ruimte zijn om Patrick vragen te stellen. Wil je meer horen over dit onderwerp? Meld je dan snel aan! Iedereen is welkom, maar wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Patrick Blankers is programmamanager Sustainability bij Ericsson voor Europa, en hoofd van Regulatory Affairs in Nederland. Gedurende zijn 22 jaar bij Ericsson heeft Patrick verschillende rollen vervuld in strategie, regelgeving, lijnmanagement en technologie. Daarvoor werkte Patrick bijna 7 jaar bij KPN als onderzoeker en projectmanager.

 

Tijd en plaats

De Masterclass begint om 16:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Om er zeker van te zijn dat we op tijd kunnen beginnen, verzoeken we bezoekers om zich om 15:45 te melden bij het 5G Lab.

Alle Masterclasses vinden plaats in het 5G Lab naast de EnergyBarn op het EnTranCe terrein. 
Adres: Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen. Gratis parkeren is mogelijk.
Meld je hiernaast aan om erbij te kunnen zijn! 

Op de agenda

Donderdag 7 juni: Ronald Teijken van IBM gaat met ons in gesprek over Watson IoT
Donderdag 28 juni: Ivo Reints praat met ons over de Smart Zernike Campus

Over de 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een project van de Economic Board Groningen (EBG). Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per drie weken plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. Er is per keer plaats voor maximaal 15 bezoekers. Meld je dus tijdig aan om zeker te zijn van een plek!

Aanmelden 5G Masterclass 17 mei

  • Delen:
Terug naar overzicht