5G Student Battle

Wil je meedenken over oplossingen voor de toekomst? Wil je (inter)nationale topspelers uit de telecom en research-wereld ontmoeten? Meld je dan aan voor de 5G Hackaton op 23 en 24 maart 2019! 

5G Student Battle - 23 en 24 maart 2019

In het weekend van 23 en 24 maart organiseren we een uniek event: de 5G Student Battle. Twee dagen lang wordt gewerkt aan oplossingen voor de toekomst waarbij gebruik wordt gemaakt van 5G. Dit gebeurt in de Energy Barn op Zernike, Groningen.

5G = de nieuwste generatie mobiel internet

5G is de nieuwste generatie mobiele communicatie en is de opvolger van 4G. 5G is veel sneller, kan veel meer data versturen, is betrouwbaarder en zorgt ook nog voor een langere batterijduur. De vertraging in het netwerk is vele malen kleiner. Nieuwe toepassingen zoals virtual reality en Internet of Things  worden mogelijk gemaakt door de veel grotere datasnelheden van 5G.  Lees meer over de kenmerken van 5G.

Voor wie?

De 5G Student Battle is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de techniek achter 5G, oplossingen met 5G of de gebruikerskant ervan. De 5G Student Battle is niet alleen bedoeld voor studenten met een technische opleiding, maar juist ook voor studenten die affiniteit hebben met design, het gebruik van nieuwe technieken, bedrijfskunde of ondernemerschap. Lees meer..

Welk thema kies jij?

Deelnemers van de 5G Student Battle werken in een team samen aan een oplossing binnen een van de thema's (ook zichtbaar in het linkermenu). Je kunt in het aanmeldformulier aangeven welk thema jouw voorkeur heeft. 

Praktische informatie

  • Je kunt je tot en met 18 januari 2019 aanmelden via het formulier op deze pagina. 
  • In januari krijg je een uitnodiging voor een intake. 
  • In februari ontmoet je de andere leden van je team en maak je alvast wat afspraken met elkaar. 
  • Op 23 en 24 maart is de 5G Student Battle! 
  • Meer praktische info!
Ik meld me aan voor de 5G Student Battle!
  • Geef hieronder aan welke thema's jouw voorkeur hebben.